Startade dagen med en nyttig och lite lyxigare frukost idag för jag började halv tio så tänkte att då hade jag lite mer tid på mig. Men iallafall, idag har den bara varit skola och det är ju bara 10 veckor kvar tills det blir sommarlov så det är bara till att börja räkna ner! Efter skolan så tog jag tåget hem och när pappa kom hem så övningskörde jag. Det var tänkt att jag bara skulle träna på att starta men det gick så bra så jag körde hela vägen hem. Ikväll blir det bara till att plugga för jag har några uppgifter som skulle varit inne för ett tag sen så måste hinna ikapp med det. Annars så händer inget annat roligt idag, kanske ska börja se någon film för jag börjar halv elva imorgon så har ju sovmorgon. Alltid härligt med sovmorgon, så det blir ingen lång dag imorgon.
 
Nu var denna praktikveckan slut och imorgon blir det skola som vanligt. Sen på måndag börjar allt om igen. lite bilder sen idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
Har inte bloggat på ett tag nu, kan vara för att jag inte har känt för det men jag ska börja ta tag i det igen. Iallafall idag var Emelie och hennes kille Mattias här och jag bakade en tårta till dem för dem har sin två årsdag imorgon. Det blev en red velvet cake med creme cheese fyllning och lite björnbär till. VI fikade, snackade och fotade lite och bara hade kul. En riktig mysdag blev det.